nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Betalen

Betalen

Bij Sensanitair accepteren wij meerdere vormen van betalen. Je mag je aankoop bijvoorbeeld vooraf betalen, per creditcard betalen of achteraf na ontvangst van het product betalen.

Mocht je besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan storten wij jouw tegoed binnen 14 werkdagen aan je terug. Voor meer informatie, kijk op retourneren en herroepingsrecht.

1. iDEAL

Bij Sensanitair kan je betalen met iDEAL. Kies je voor deze betaalwijze, dan betaal je het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Sensanitair ontvangt van jouw bank bericht dat de bestelling is betaald.  Je kunt veilig betalen met iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Deutsche Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RBS, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot Bankiers. IDEAL zorgt voor een directe en veilige verbinding met de online banksystemen van deze banken en maakt daarbij vrij eenvoudig online betalingen mogelijk. Na betaling ontvang je dezelfde dag een factuur in PDF formaat per email.

2. Maestro

Sensanitair accepteert ook Maestro. Maestro is de SEPA debet kaart van Master Card. Maestro stelt consumenten in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met hun debet kaart. Met Maestro werkt Master Card toe naar een Europese betaalmethode, waarmee de consument in eigen land en over de grens online aankopen kan doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn. Met Maestro kan je gebruik maken van een veilige en praktische betaalmethode. Net als bij Master Card, zorgt het veiligheidsprotocol MasterCard SecureCode ook hier voor extra veiligheid.

3. Credit Card

Sensanitair accepteert online creditcard betalingen van Master Card, Visa en American Express. Dit zijn de drie belangrijkste creditcards voor 99% van de Nederlandse markt. Creditcards bieden betaalgemak en daarnaast zijn producten die online zijn gekocht met een creditcard, minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

4. Betalen na ontvangst

Bij Sensanitair is het mogelijk om achteraf te betalen. Dit gaat via de achteraf betaalmethode van MultiSafePay, één van de grootste aanbieders op het gebied van online betalingen. Vertrouwen is voor ons belangrijk. Zeker wanneer het gaat om grote aankopen. Daarom bieden wij, jou als klant, deze mogelijkheid van achteraf betalen zodat je de producten eerst in huis hebt voor je deze betaald.

Heb je vragen over de betaalmethoden die wij hanteren dan kan je een email sturen naar info@sensanitair.nl.  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.