Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk

Douchebakken

De douchebak is de ideale oplossing voor het afvoeren van het water in de douchecabine of inloopdouche. Of je nu op zoek bent naar een douchebak 90x90, een douchebak 120x90, een lage douchebak of een half ronde, bij www.sensanitair.nl hebben we ze allemaal.

Douche vervangen of renoveren?

Bij het vervangen van een bestaande douche of bij het renoveren van een badkamer wordt er vaak gekozen voor een douchebak. Bij een casco badkamer in de nieuwbouw is er de mogelijkheid om de afvoeren in de grond te plaatsen door deze open te breken, bij de bestaande bouw gaat dit niet altijd even makkelijk, helemaal niet als de vloer in tact gehouden dient te worden. Een douchebak is in deze gevallen ideaal. De douchebak staat op lage pootjes en de afvoer kan daaronder alle kanten opgelegd worden zonder de vloer open te breken.

Inloopdouche of douchecabine met douchebak

Creëer je eigen inloopdouche met een mooie douchewand in combinatie met een douchebak. Of kijk eens naar de douchecabines of stoomcabines, deze zijn standaard vaak al voorzien van een passende douchebak. Zijn er vragen of onduidelijkheden? Neem gewoon contact op met onze klantenservice. Wij helpen graag.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.