Weergave:
 


Bezig met laden...

Inbouwbaden 

Inbouwbaden zijn er in elke maat, dus ook in de kleinere badkamer kan er gewoon lekker genoten worden van een inbouw ligbad. Een inbouw bad is mooi in de hoek weg te werken zodat er meer ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een breder badkamermeubel of voor de zo populaire inloopdouche.
 

Wegwerken van het inbouw bad

 

Doorgaans word een inbouw bad weggewerkt door een omkasting waar de tegels tegenaan geplakt kunnen worden. Dit is natuurlijk een mooie oplossing, zo kan je de vloer mooi laten doortrekken tot aan de rand van het bad. Bij Sensanitair bieden wij ook de mogelijkheid om hier een paneel voor aan te schaffen in dezelfde kleur als het bad. Dit geeft inbouwbaden toch een beetje meer het gevoel van een losstaand bad. Bovendien is een paneel makkelijk te monteren er demonteren, ideaal bij bijvoorbeeld een bubbelbad ten behoeve van het onderhoud aan de pompen. Je hoeft dan geen tegels weg te halen, maar demonteert simpelweg het paneel die er daarna weer makkelijk op te zetten is.

Inbouwbad kopen?

Bekijk ons ruime assortiment aan baden, we hebben voor werkelijk elke badkamer wel een geschikt ligbad. Zit de gewenste maat er niet bij, of zijn er andere vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.