nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Retourneren

Herroepingsrecht  & retourneren

1. Zichttermijn

Voor je Sensanitair BV  bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen, tenzij anders vermeld. Indien je het artikel wilt retourneren dan dien je dit te melden via het retourformulier. Belangrijk is dat je dit doet binnen de 14 dagen zichttermijn. Hierna vervalt jouw recht op retourneren. Na het zichttermijn heb je als consument nog 14 dagen om het artikel te retourneren mits het artikel is aangemeld via het retourformulier. 

Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden. Dit kan je doen door een mail te sturen naar klantenservice@sensanitair.nl. Sensanitair ontvangt dan graag van jou een foto van de beschadiging, jouw klantnummer en ordernummer. 

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het  retourneren. Dit geldt ook voor actie artikelen en artikelen uit de opruiming. Je kunt het artikel retourneren:

1.    binnen de zichttermijn van 14 dagen dien je dit kenbaar te maken via het retourformulier
2.    als het artikel compleet is
3.    in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking. Indien dit niet mogelijk is graag het product zo goed mogelijk verpakken om schade tijdens transport te voorkomen.

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:

1.    producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast dan wel volgens jouw specificaties op bestelling zijn gefabriceerd.
2.    artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
3.    artikelen die reeds gebruikt en/ of gemonteerd zijn.

Deze artikelen vallen onder artikel 10 van onze algemene voorwaarden.

2. Retourneren

Sensanitair vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Sensanitair in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Sensanitair aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Sensanitair gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het herroepingsrecht geldt alleen voor consumenten. Zakelijke klanten hebben geen wettelijk recht op herroeping. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.