Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk

Solid stone toiletten

Onze toiletten uit de solid stone collectie is van een klasse apart. De solid stone lijn van StoneArt gaat net even iets verder dan de andere merken. Veelal word er bij toiletten, baden en wastafels gerept over een solid surface, een laagje mineraal dat over het product heen word aangebracht. StoneArt gaat hier een stuk verder in en heeft een hele lijn op de markt gebracht van die 100% mineraal gegoten is. Geen laagje, maar 100%. Hiermee gaat StoneArt voor duurzaam en natuurlijk is het ook een lust voor het oog. Design en duurzaamheid stond voorop en dat is zeker te zien!

Combineer solid stone toilet met andere StoneArt producten

Om een stukje eenheid in de badkamer te creëren kan je ervoor kiezen om meerdere producten van StoneArt te laten terugkomen in de badkamer. Zo is er ook een 100% mineraal gegoten bad, een StoneArt waskom of wastafel, een staande wastafel en zelfs een 100% mineraal gegoten bidet om de badkamer helemaal af te maken.

Staand toilet of hangtoilet

StoneArt bied voor zowel het staand toilet als het hangend toilet een mooie oplossing in de 100% mineraal gegoten solid stone variant. En voor de staande of hangende variant is er ook een mooie bidet hetzelfde design beschikbaar.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.