Toiletpot wc acryl 415x370mm wit - Belgravia Eastbrook

Toiletpot wc acryl 415x370mm wit - Belgravia Eastbrook

Artikelnummer

24.0001 

€ 189,00
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen

Belgravia toiletpot

 

Dit Belgravia keramische staande toilet is geheel in Victoriaanse stijl. De toiletpot is gemaakt van hoogwaardig keramiek en voorzien van een nano coating. De nano coating zorgt ervoor dat de vuiligheid met een simpele spoelbeurt wegspoelt. Bovendien is de coating vuilafstotend zodat het staande toilet erg makkelijk is schoon te maken.

 

Ook leverbaar in de Belgravia serie

 

In de Belgravia serie zijn er ook bijpassende wastafels leverbaar, er kan hierbij gekozen worden uit een wastafel met 1 voorgeboord gat of een wastafel met twee voorgeboorde gaten. Dit is afhankelijk van het type kraan dat gekozen wordt. Daarnaast kan er gekozen worden voor een wastafelzuil, dit is een prachtige klassiek Victoriaanse aanvulling op een mooie klassieke badkamer en het werkt al het leidingwerk onder de wastafel weg. Om het helemaal of te maken is er bij het toilet een prachtige Victoriaanse stortbak bij te bestellen en ook deze is gemaakt van hoogwaardig keramiek net als alle producten uit de Belgravia serie.

 

Specificaties Belgravia toiletpot

 

- De lengte is 41,5 cm

 

- De breedte is 37 cm

 

- De hoogte is 44,5 cm

 

- Voorzien van Nano-coating

 

- Ruime keus aan bijpassende producten uit dezelfde serie leverbaar

 

Vragen over een staand toilet?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om te helpen met al uw vragen en opmerkingen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.