Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk

Toiletten kopen?

Een tweede toilet in de badkamer is tegenwoordig meer standaard dan uitzondering. Helemaal met een gezin is het erg makkelijk om een extra WC in de badkamer te hebben. De toilet is hedendaags in alle vormen, maten, dieptes en hoogtes verkrijgbaar. Ook bij Sensanitair bieden wij de keuze in een breed scala aan toiletten en toiletaccessoires.
 

Keuze toiletten

 

De keuze van het toilet is niet meer zo eenvoudig als het lijkt. Zo zijn er veel mogelijkheden waar naar gekeken kan worden en spelen er zelfs heuse trends op het gebied van wat vroeger gewoon kon doorgaan als ‘WC pot’. Kies je bijvoorbeeld voor een staand toilet of een hangtoilet? En als je denkt dat de keuzes daar ophouden, dan heb je het mis.   

Rimfree toilet of randloos toilet

Dit is een toilet zonder spoelrand, een van de nieuwere ontwikkelingen op WC gebied. Een hygiënische manier van doorspoelen want verborgen vuil is er simpelweg niet. Daarnaast is en randloos toilet ook makkelijk schoon te maken want er is geen rand waar het vuil zich kan ophopen.

Staand toilet of hangtoilet  

Deze keuze is vaak de eerste keuze die gemaakt dient te worden en is afhankelijk van de smaak van degene die het toilet uitkiest. Sommige mensen zweren bij het klassieke toilet en gaan voor een staand model met reservoir. Anderen kiezen liever voor een hangend toilet omdat het om en onder het ‘zwevend toilet’ wel erg makkelijk schoon te houden is. Een vrijhangend toilet oogt natuurlijk ook wat moderner dan het staande model.

Inbouwreservoir

Houd bij de keuze voor een hangtoilet of inbouw toilet er wel rekening mee dat alles achter het toilet in de muur gebouwd moet worden voordat deze betegeld kan worden. Er zijn gelukkig wel veel mooie keuzes op het gebied van toilet inbouw. Kies bijvoorbeeld voor een ruimtebesparend inbouwreservoir in een wat kleinere ruimte of houd bij de inbouw rekening met de gewenste hoogte van het toilet als je wat langer of juist wat kleiner van postuur bent.

Toiletaccessoires

Maak het toilet helemaal af met de bijpassende accessoires. Dit kan heel simpel door een leuke handdoekhouder toe te passen met een bijpassende WC borstelhouder. Of een zeepdispenser met een bijpassend zeeprekje. Een stoere WC rolhouder erbij maakt het helemaal af. Oogt leuk en het is nog makkelijk ook!
 

Service

 

Zijn er bepaalde wensen of eisen t.b.v. de badkamer, badkamer verwarming of kan je het toilet niet terugvinden op de website? Neem gerust contact op, wij helpen graag met zoeken naar de juiste oplossing.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.