nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

DouchegotenWeergave:
 


Bezig met laden...

Douchegoten kopen

De ouderwetse doucheput is tegenwoordig overal wel vervangen door de douchegoot. Als er wordt gekozen voor een douchecabine (zonder douchebak, want die loopt wel vaak af in een put) of als er wordt gekozen voor een inloopdouche is een douchegoot natuurlijk ook de mooiste oplossing. Plaats een douchegootje in de hoek en laat het water die kant op lopen of plaats de douchedrain voor de deur of de inloop zodat het water niet de badkamer in kan lopen.

Soorten douchegoten

De douchedrain is in meerdere varianten te verkrijgen. Natuurlijk kennen we allemaal de RVS douchegoot in alle gewenste maten en ontwerpen, maar wat als je dit niet mooi vind? Wat als je liever meer tegel ziet omdat je bijvoorbeeld ook al het inbouw bad mooi met de vloertegel hebt doorgetrokken tot de rand van het bad? In dit geval kan er ook gekozen worden voor een douchedrain die betegeld kan worden. Op deze manier valt de douchegoot niet op en is mooi weggewerkt onder de tegel.

Wandgoot

Als je helemaal geen douchegoot of douchedrain op de grond wilt terugzien is er ook nog de keuze voor een wandgoot. De wandgoot word weggewerkt in de muur in plaats van in de vloer. Laar het water simpelweg die kant op lopen. Voor iedere badkamer liefhebber die liever geen douchegoot in zijn of haar tegelvloer ziet is dit een mooie oplossing.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.