nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Aluminium radiator

Een aluminium radiator geeft je badkamer en huiskamer een uniek uitstraling. Wil je een aluminium radiator kopen? Bekijk dan snel ons online assortiment!


Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Aluminium design radiatoren

 

Een aluminium radiator heeft vele voordelen ten opzichte van een stalen of RVS radiator. Aluminium is een veel betere warmtegeleider dan staal of RVS. Omdat een aluminium radiator een betere warmtegeleider is kan de toevoer temperatuur van water omlaag, wat enorm scheelt in de stookkosten. Daarnaast kan er een kleinere designradiator gekozen worden in aluminium, omdat er minder oppervlakte nodig is om een bepaald wattage aan verwarmingsvermogen te halen. Nog een voordeel van een aluminium designradiator is dat aluminium een heel licht materiaal is, dus deze radiatoren kunnen aan zo’n beetje elke muur wel bevestigd worden. Het enige nadeel van een aluminium radiator is dat deze niet (of ten minste minder) geschikt zijn voor woningen die aangesloten zijn op stadsverwarming. Een gesloten systeem met bijvoorbeeld een ketel of warmtepomp is ideaal voor een aluminium radiator, stadsverwarming daarentegen kunnen veel corrosie vloeistof bevatten die radiator van binnenuit kunnen aantasten. Niemand heeft immers zicht en invloed op wat de gemeenten allemaal door de stadsverwarming heen pompen. In het geval van stadsverwarming raden wij aan om voor een RVS radiator te gaan.
 

Aluminium radiator verticaal of een aluminium radiator horizontaal

 

Naast de aluminium badkamer radiator is er ook een ruime keuze uit aluminium radiatoren voor de woonkamer. Zoals hierboven al aangegeven geven aluminium radiatoren veel meer warmte af dan de stalen paneel radiatoren die standaard in huizen geplaatst worden. Niet voor niets is de aluminium radiator steeds populairder aan het worden. Ze hebben meer design en het scheelt enorm in de maandelijkse stookkosten.
 

Radiator accessoires en aanbiedingen

 

Er zijn voor alle badkameronderdelen natuurlijk allerlei badkamer accessoires te vinden. Ook voor de categorie designradiatoren hebben we een kopje accessoires . Denk aan radiatorkranen, thermostaatkranen en een bijpassende beugel om de handdoek aan op te hangen. Zie je een gewenste accessoire er niet bij staan neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Kijk ook eens naar onze aanbiedingen, Er staat altijd wel een leuke radiator aanbieding bij.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.