Een mooie nostalgische radiator geeft je badkamer een klassieke look. Bekijk ons online aanbod nostalgische radiateren hier!


Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vanaf € 150,- gratis verzending binnen Nederland!
  • euro_symbol 14 dagen gratis retour
  • https Webshop keurmerk

Klassieke radiatoren met nostalgische look

Klassieke radiatoren worden niet alleen maar gebruikt in oude boerderijen zoals de meeste mensen denken. In het moderne huishouden wordt ook steeds vaker gekozen om een aantal klassieke elementen terug te laten komen in de badkamer, woonkamer of hal. En een radiator is daar natuurlijk een mooi voorbeeld van.

Klassieke badkamer elementen combineren

Combineer in de badkamer eens een klassieke radiator met een moderne inloopdouche om de badkamer een mooi contrast te geven. Of trek de klassieke stijl door en maak gebruik van een wastafelzuil naast de klassieke verwarming. Een klassieke radiator in combinatie met twee wastafel zuilen met ieder een ronde spiegel er boven geeft de badkamer een echte nostalgische uitstraling.
 

Badkamer inrichting klassiek

 

Kijk goed welke radiator er het best past in je badkamer. Een badkamer is niet iets dat je snel vervangt in je huis, dus richt deze direct helemaal naar smaak in. Is er een designradiator wens en kan je deze nergens vinden? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om je te helpen bij het samenstellen van je droom badkamer.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.