nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Whirlpool badWeergave:
 


Bezig met laden...

Whirlpool bad kopen

Een whirlpool of bubbelbad is natuurlijk de ultieme manier om extra te genieten bij het nemen van een bad. Kies voor een normaal formaat whirlpool bad of kies voor een hoekbad whirlpool, wat je ook kiest, op www.sensanitair.nl is het te vinden.

Stoomdouche met whirlpool

Naast een whirlpool is een stoomcabine ook een heerlijke manier om te ontspannen. Deze twee kunnen ook samengevoegd worden en bij Sensanitair hebben we hem. Een stoomdouche met ingebouwde whirlpool. Het is een flinke investering maar dan ben je wel van alle gemakken voorzien. Massage jets in de whirlpool en stoom van de stoomdouche, ingebouwde radio, en allemaal te bedienen met het bedieningspaneel en zelfs de mogelijkheid deze aan te sturen via Bluetooth.
 

Complete whirlpools

 

Bij ons zijn alle whirlpools helemaal compleet bij levering. Geen gedoe met losse onderdelen die je apart moet bijbestellen om het ligbad met whirlpool compleet te maken zoals de jets en dergelijke. Alles is voor gemonteerd en dus makkelijk te installeren. Heb je toch vragen tijdens de installatie dan hebben wij daar een klantenservice voor. Ook nadat de garantieperiode is verstreken kunnen er gewoon reserve onderdelen besteld worden, weer zo’n goede service van Sensanitair.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.